Pet koncerata za peti rođendan Vintagea

  Pred nama je pet ludih dana rođendanske proslave zagrebačkog Vintage Industrial Bara, koji slavi 5. rođendan. Znate gdje se trebate nacrtati u periodu od 12. do 16. prosinca kada gledamo nekoliko jakih stranih te domaćih/regionalnih imena:

  Prvi po redu su povratnici, britanske punk/rock legende GBH, koji otvaraju tjedan slavlja, u utorak 12. prosinca, u sklopu promocije novog im albuma “Momentum” koji izlazi nakon 7 godina studijske pauze. Bend je prvi put u Zagrebu nastupio 1987. u legendarnom Kulušiću, zatim 2009. u Boogaloou te 2014. u Vintageu.

  Muziku podržava

  Drugoga dana (13. prosinca) na redu je perjanica regionalnog tvrdog rapa Smoke Mardeljano koji će promovirati novi album “Ja repujem” u sklopu 5. rođendana Vintage Industrial Bara. Uz njega nastupaju Gamacid, K.R.A.S.T. te DJ Noki Nole.

  Letu štuke nastupaju trećeg dana (14. prosinca) nakon trogodišnje pauze i zadnje svirke u Savskoj 160. Bend je novim singlom “Bože zdravlja” najavio i novi album, a ovo će ujedno biti i prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom na kojem ćete moći dobiti uvid u nove materijale, ali i zguštati na stare hitove.

  Velika Rođendanska Redaljka sprema se četvrtog dana (15. prosinca). Tada za samo 25 kuna pogledajte lepezu najbolji domaćih alter punk/rock bendova. Debeli Precjednik + Muscle Tribe Of Danger And Excellance + Killed A Fox + Them Moose Rush + Brain Production, a na kraju DJ program vodi do ranih jutarnjih sati.

  Finalni dan rođendanske proslave obilježit će Grandpa’s Finest koji je ujedno i najposebniji za klub. Tada, 16. prosinca, nastupa rođendanski rezident bend Vintage Rock Forces, a uz njih će DJ Frajman ploviti glazbenom poviješću do 5 sati ujutro. Ulaz na ovu večer je besplatan.

  Muziku podržava