Pestilence ponovno u Zagrebu

  994

  Za sve ljubitelje death metala stižu dobre vijesti – nizozemski Pestilence se nakon četiri godine vraća u Zagreb. Datum povratka je 18. ožujka, a lokacija ovoga puta je Vintage Industrial Bar.

  U sklopu turneje “Redvced To Ashes Tovr” će odsvirati ni više ni manje nego kompletno remek-djelo “Consuming Impulse” iz 1989. godine te obilježiti i 30. godišnjicu izlaska jednog od zasigurno najlegendarnijih death metal albuma.

  Muziku podržava

  Bend je nastao davne 1986. te je osim po kombinaciji thrash i death metala, poznat i po pomicanju granica žanra, odnosno eksperimentiranju i uplivima jazz i fusion utjecaja u vlastiti izričaj.

  Također iz Nizozemske, kao ‘support’ stižu thrash/death metalci Bleeding Gods koji na ovoj turneji predstavljaju aktualni album “Dodekathlon” objavljen početkom ove godine.

  Early bird ulaznice su u prodaji od 15. prosinca te će do kraja godine iznositi 100 kn. Nakon toga cijena se penje na 120 kn u pretprodaji te 140 kn na dan koncerta. Mogu se kupiti u Vintageu, Dirty Old Shopu i riječkom Dallasu.

  59 Shares
  Muziku podržava