Pennywise – po prvi put u Hrvatskoj!

  4919

  Pennywise

  130Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 6.2.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Dok se naša domaća koncertna sezona te zahuktava, sve je spremno za dolazak kalifornijskih skate punk-hardcore heroja Pennywise.

  6. veljače zagrebački Boogaloo će doživjeti visokoenergetski nastup dugovječnih legendi koji su od osnutka 1988., preživjeli tragičnu smrt basista, vrhunce svojim nastupima i izvedbom ultimativne himne “Bro Hymn“, te nedavnu promjenu originalnog pjevača Jima Lindberga s još jednom legendom punk scene – Zoli Teglas iz benda Ignite.

  Sve to začinjeno je upornim i ponosnim ostankom na nezavisnim izdavačima, te učestalim odbijanjem potpisivanja ugovora s major labelom, čak i u trenucima procvata punk-rock pokreta.

  Muziku podržava

  Pennywise se trenutno sprema za snimanje svog desetog albuma, a u međuvremenu dolaze svijetu predstaviti svoj svijet i svoj zvuk, u sklopu čega po prvi puta dolaze u Hrvatsku.

  Naravno, kako i priliči bendu kao što je Pennywise, publiku će zagrijati dva domaća benda.

  Ulaznice po cijeni od 130 kuna nabavite u pretprodaji na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13), te u Dirty Old Shop (Tratinska 22, ZG), Punkt 13 (Ilica 14, ZG).

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert Pennywisea mogu nabaviti po cijeni od 110 kuna.

  Muziku podržava