Parni valjak – kupi ulaznicu za koncert, album skidaš besplatno!

  19052

  Parni valjak

  80Kn – 100Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 4.11.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Spaladium Arena Split , Zrinsko-Frankopanska 211

  Skupina Parni valjak najavila je veliku dvoransku turneju “Vjeruj, Tu sam čovjek” ali ujedno i predstavila ‘revolucionaran’ potez na ovim prostorima.

  Svakom kupcu ulaznice za jedan od predstojećih koncerata, grupa daruje novi album “Stvarno nestvarno” u digitalnom obliku, koji je neće naći u fizičkoj prodaji.

  Da biste preuzeli svoj primjerak albuma, sve što trebate napraviti je kupiti ulaznicu, a zatim posjetiti www.parni-valjak.net. Svaka ulaznica ima bar-kod koji je potrebno upisati na za to predviđeno mjesto na stranici i nakon toga možete besplatno skinuti novi album “Stvarno nestvarno“.

  Datumi turneje:
  4.11., Split (Spaladium Arena)
  11.11., Zagreb (Arena)
  13.11., Zadar (Dvorana Krešimir Ćosić)
  18.11., Pula (Dom sportova)
  20.11., Rijeka (Dvorana mladosti)
  27.11., Osijek (Dvorana Gradski vrt)

  Cijena ulaznice za sve koncerte iznosi 80 kuna, odnosno 130 kuna za zagrebački koncert, i možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima (u
  Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr –
  kupovina ulaznica). Također svi korisnici dm-ove active Beauty kartice imaju mogućnost da u bilo kojem dm-u zamjene 100 bodova za kupon s kojim na svim prodajnim mjestima Eventima mogu preuzeti ulaznicu za jedan od koncerata na turneji.

  Ovom turnejom dm i Parni valjak pozivaju sve građane da budu promjena i volontiraju za dobrobit naše cjelokupne zajednice.

  Muziku podržava