Outlook festival: Donosimo program šest glavnih pozornica

  575

  Outlook Festival Opening 2018: Bonobo, Wiley, David Rodigan

  400Kn – 660Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 5.9.2018. @ 19:00
  Mjesto održavanja: Arena Pula Pula , Flavijevska ulica

  Outlook Festival 2018

  400Kn – 660Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 6.9.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Fort Punta Christo, Štinjan Pula , Punta Kristo

  Outlook festival, meka soundsystem kulture i svih njenih žanrova i ove godine se održava u Puli. Napuštena tvrđava Punta Christo idealan je setting za jedno nadrealno iskustvo kakvo pružaju četiri dana Outlooka. Otpočinjemo dvomjesečni hype pregledom programa za ovogodišnji festival koji će se održati od 5. do 9. rujna.

  Otvorenje i headlineri

  outlook
  foto: Marko Obradović

  Na velikom otvorenju festivala u pulskoj Areni uživo nastupa trip-hop legenda Bonobo, uz Wileyja, Davida Rodigana i The Outlook Orchestra.

  The Clearing, centralna pozornica Outlooka, rezervirana je za najveća imena s popisa, a otvara je favorit David Rodigan s “Ram Jam” setom. Osim njega, u četvrtak možemo očekivati i Iration Steppas, Shy FX i Dynamite MC, Miss Red, Johnnyja Osbournea i Soul Stereo. U petak Britanci preuzimaju stage, a predvode ih Stefflon Don, Nadia Rose, MIST i The Heatwave. Subota je drum’n’bass dan na kojemu nastupaju Andy C, Noisia, Randall i SpectraSoul. Posljednji dan donosi jedinstveni crossover, pozornicu preuzima amsterdamski Appelsap Fresh Music Festival.

  Bogat program na ostalim pozornicama

  Muziku podržava

  Subdub arena predvođena institucijom iz Leedsa dovodi poznati Sinai SoundSystem u subotu kada nastupaju uz stare znance Channel One Soundsystem i Jah Shaku. Na toj lokaciji nastupit će i Reggae Roast, Mungo’s HiFi, Dub Smugglers, dok je nedjelja rezervirana za veliku feštu 20 godina SubDuba uz Iration Steppas, Dubkasm, Shanti D i mnoge druge.

  U rovu pegla samo tehno rave u petak. The Moat stage dovodi Marthu, Madam X, Barely Legala kao predstavnike, a u subotu se okreće prema garage grimeu uz Onemana, Zeda Biasa, Trends and Boylana i druge.

  The Garden pozornicu predstavljaju drum’n’bass snage, u petak V Recording slavi 25 godina postojanja uz Atificial Intelligence, Lowquija,Bryan Geea, a u subotu palicu preuzima Hatcha s prijateljima. U nedjelju pozornicu preuzimaju Villen & McLeod, Lenzman, S.P.Y.

  Kao i svake godine The Beach pozornica publici daje volju za noć, ljuljat će se do zalaska sunca uz jazz, hip-hop, reggae te liquid d’n’b i duboki dub. U četiri dana izmijenit će se Poppy Ajudha, Nubya Garcia, Bryan Gee, DJ Markyj, lagani hip hop INKA, Flohio i LEVELZ. Domaću scenu reprezentiraju Brain Holidays i Egoless, a nastupit će i A/T/O/S, Commodo i Silkie.

  Detaljan raspored ostalih pozornica bit će objavljen uskoro na stranicama festivala i Pozitivnog ritma.

  Cijena ulaznice za koncert otvorenja iznosi 240 kuna i može se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Regionalna festivalska ulaznica iznosi 660 kuna.

  Muziku podržava