Otkriven žiri i cijene ulaznica za DORF

  741

  Organizatori DORF-a otkrili su nekoliko pojedinosti vezano za ovogodišnje izdanje festivala, koji će se održati od 10. do 13. ožujka u Vinkovcima i Rijeci.

  Nakon vijesti o raznim hrvatskim premijerama filmova, stigla je i vijest o cijenama ulaznica te su otkriveni članovi žirija.

  Ovogodišnji pobjednički film izabrat će tročlani žiri: Tanja Golić, Silvestar Kolbas i Zoran Žmirić. Predsjednica žirija, Tanja Golić iz Rijeke, autorica je nekoliko kratkih igranih, dokumentarnih i eksperimentalnih filmova, članica je HDLU i DHFR, Silvestar Kolbas cijenjeni je fotograf, filmski snimatelj i redatelj, trenutno predaje kao redoviti profesor na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a Zoran Žmirić je priznati kolumnist, glazbenik, književnik, pokretač prvog domaćeg portala za računalne igre Gamer.hr i veliki fan stripa.

  Muziku podržava

  Ulaznice za projekcije u vinkovačkom Gradskom kazalištu Joza Ivakić prodavat će se po cijeni od 10 Kn za dnevnu ulaznicu, a sav prihod donirat će se, u suradnji s Društvom Naša Djeca Vinkovci, za kupovinu EEG aparata dječjeg odjela Opće bolnice Vinkovci.

  Ulaznice za projekcije u Art-kinu Croatia u Rijeci prodavat će se po cijeni od 10 Kn za projekcije s početkom u 17 sati, a za projekcije u 19 i 21 sati cijena će biti 20 Kn.

  Muziku podržava