Oproštajni koncert Forlorn Legacya

  1096

  Forlorn Legacy + Dead Ahead + Eigenschaft

  25Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 1.2.2008. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Teško da postoji ljubitelj metalnih zvukova na ovim prostorima koji nije upoznat s radom i dostignućima zagrebačkih melodičnih death metalaca Forlorn Legacy. Još od 1995. godine ovi sjajni muzičari oduševljavaju svojom sviračkom virtuoznošću, skladateljskim idejama i vrhunskim live nastupima.

  Stoga nije nimalo čudno da su jedan od rijetkih domaćih bendova koji su postigli uspjeh u inozemstvu i postali jedan od najvećih hrvatskih heavy metal izvoznih ‘proizvoda’.

  Svojim albumom prvijencem “Paths of Insanity” pobrali su neskrivene simpatije inozemnih glazbenih kritičara, a promovirali su ga na velikoj europskoj turneji u ulozi predgrupe kultnim američkim deatherima Vital Remains. Na žalost, uslijedila je odluka o privremenom prekida rada, koji se, s vremenom, pretvorio u trajni.

  Muziku podržava

  S obzirom na neočekivani prekid karijere, Forlorn Legacy nisu imali priliku da se dostojno oduže brojnim vjernim fanovima za njihovu podršku tijekom godina pa su se odlučili ‘iskupiti’ velikim oproštajnim koncertom, koji će se održati 1. veljače u zagrebačkom klubu Močvara.

  Odluka o prekidu rada Forlorn Legacya ne znači i njihov prestanak bavljenja glazbom pa će na ovom koncertu predstaviti i svoje nove projekte, gothrock metal bend Dead Ahead i progressive-jazz-rock-drum ‘n’ base-break beat bend Eigenschaft.

  Stoga ne propustite priliku da se oprostite od ‘starih dobrih Legacy’, a istovremeno čujete u kojem smjeru ide njihove nove glazbene karijere.

  Koncert počinje u 20 sati, a upad je simboličnih 25 kuna.

  Muziku podržava