Objavljena satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a

  Brucošijada FER-a: Krankšvester + Alen Vitasović + Straight Mickey and the Boyz + Lika Kolorado + Kočnica + Digitron Sound System + Slavonija Vibes Syndicate

  50Kn - 80Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 4.11.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: KSET Zagreb , Unska 3

  Još nas samo jedan dan dijeli od 4. studenog i 36. Brucošijade FER-a, najvećeg studentskog događaja koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade. Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo na prostorima fakulteta.

  Ove godine Fakultet elektrotehnike i računarstva ugostit će 17 izvođača na tri stagea, čiji je raspored svirki upravo otkriven. U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET preuzet će ulogu plesnog podija na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati.

  Muziku podržava

  Za širenje dobrih vibri na ovogodišnjoj Brucošijadi zaduženi su već najavljeni Krankšvester, Živo Blato, Alen Vitasović, M.O.R.T., Lika Kolorado, Chui, Dementronomes, Svemirko, Straight Mickey and the Boyz, Bruto Geto, Kočnica, Peglica i Komandos, Edo Maajka s bendom i Gužva u 16-ercu, dok nas na trećem stageu očekuje Filip Motovunski + MC Tone Tuoro i dva dub kolektiva, Slavonija Vibes Syndicate i Digitron Soundsysem.

  Organizatori ovom prilikom donose satnicu i tlocrt ovogodišnje Brucošijade FER-a, a posebnu pažnju obratite na različite ulaze jer neće svi gosti ulaziti na FER kroz isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, nije dozvoljen ponovni ulazak.

  Sve ulaznice u pretprodaji su rasprodane, a zbog velikog interesa na ulazu će se naći još 200 komada za one najbrže. Ulaz se otvara u 20 h.

  Muziku podržava
  Stisni