Objavljena prva imena Outlook festivala – stiže Bonobo

  299

  Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture vraća se 11. put na hrvatsku obalu, točnije na tvrđavu Punta Christo pored Pule, koja će ugostiti najznačajnija imena iz svijeta grime, dubstep, reggae, hip-hop, dub i garage glazbe.

  U novo desetljeće Outlook festivala uvest će nas tako Sir David “RAM JAM” Rodigan MBE koji će zajedno s 20-članim Outlook Orkestrom izvesti glazbu koja je obilježila 40 godina karijere ovog legendarnog radijskog voditelja. Nakon rasprodanih koncerata Outlook Orkestra u Bristolu i Londonu, Rodigan će Orkestru dodati svoj jedinstveni pečat, a pridružit će mu se još niz gostiju koji će biti uskoro objavljeni.

  Muziku podržava

  U srijedu, 5. rujna 2018., pulski amfiteatar bit će domaćin Bonobu – maestru ambijentalne glazbe koji će uživo izvesti njegov posljednji i cijenjeni album “Migration”, njegov najozbiljniji i najzahtjevniji album do sada. Serija rasprodanih koncerata na zadnjoj turneji podigla su Bonobov status u sami vrh elektroničke elite.

  Povrh ovih velikih imena na pozornicu Arene popet će se mladi i zapaženi hip-hop/soul duo Children of Zeus koji stižu iz Manchestera.

  Ulaznice

  Prve regionalne ulaznice ranograbilice po najpovoljnijoj cijeni za veliki koncert otvorenja 11. Outlook festivala stigle su u prodaju i mogu se kupiti po cijeni od 240 kuna na svim Entrio prodajnim mjestima.

  Outlook festival nastavit će se na tvrđavi Punta Christo od 6. do 9. rujna.

  Muziku podržava