Novi Leut Magnetik predstavljaju se ‘besplatnim Atlantis koncertom’

  1946

  Leut Magnetik – Atlantis za 5

  Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 20.6.2011. @ 22:00
  Mjesto održavanja: Galerija umjetnina Split , Kralja Tomislava 15

  Nakon tri godine, Leut Magnetik ponovno će održati koncert u rodnom gradu i to u ponedjeljak, 20. lipnja, u predvorju Galerije umjetnina na predstavljanju ovogodišnjeg programa Atlantis Festivala.

  Posljednji put u Splitu nastupili su prije tri godine na Atlantis Festivalu kao predgrupa bendu Zoot Woman. Nakon višegodišnje pauze, povratak na glazbenu scenu najavili su singlom “Arhitekt“. Dok su pjesma i videospot u režiji mlade umjetnice Branke Valjin priskrbili brojne pohvale, Leuti su na YouTubeu objavili svoje stare pjesme u novim aranžmanima.

  Leuti će na besplatnom koncertu premijerno predstaviti materijal s novog albuma, nove verzije starijih pjesama, te novosti u bendu: od sada Leut Magnetik broji sedmero članova, što uključuje gitarista Mišu Komendu i gudački trio.

  Ove godine, Atlantis Festival traje od 19. do 23. srpnja, s glazbenim programom na Tvrđavi Gripe, te sportskim programom u Parku Đardin. Do sada su objavljeni izvođači Uffie, Gold Panda, Tesla Boy i Overflow.

  Muziku podržava

  Novost je akcija ‘Atlantis za 5‘, inicijativa Muzika.hr i festivala kojom se odlične učenike srednjih škola želi upoznati sa širokim spektrom glazbe i urbane kulture. Znači, svi učenici splitskih srednjih škola koji su ovu godinu zaključili sa odličnim uspjehom imaju besplatnu ulaznicu za ovogodišnji festival.

  Atlantis pratite na Atlantisfestival.hr.

  Muziku podržava