Novi datumi nastupa Fire of Anatolia

  1857

  Potvrđeni su novi datumi nastupa turske plesne skupine Fire of Anatolia, koja je prvotno trebala nastupiti u Zagrebu, Osijeku i Splitu sredinom studenog.

  Nastup u Splitu održat će se u petak, 11. ožujka u Spaladium Areni, a u Zagrebu će nastupiti 13. ožujka 2011. Također, zagrebački nastup, prvobitno zakazan u K.C. Dražen Petrović, premješten je u Arenu, zbog velikih produkcijskih zahtjeva.

  Nažalost, Fire of Anatolia ovom prilikom neće posjetiti Osijek, zbog produkcijskih zahtjeva koje osjećka dvorana ne može podržati.

  Muziku podržava

  Fire of Anatolia, svojevrsni turski odgovor na irski Riverdance, drže rekord u Guinnessovoj knjizi rekorda za najbržu plesnu točku (step), a trenutno nose status vodeće svjetske plesne atrakcije. U 7 godina postojanja vidjelo ju je više od 20 milijuna ljudi u više od 1.000 nastupa diljem svijeta.

  Troya“, predstava s kojom dolaze, priča je o ljubavi, borbi dobra i zla od samih početaka povijesti čovječanstva čija se kolijevka nalazi u Anatoliji, pokrajini koja zauzima najveći dio današnje Turske.

  Ulaznice kupljene za splitski i zagrebački nastup vrijede i za nove termine, a ukoliko vam ne odgovaraju novi datumi ulaznice se mogu vratiti. Iste možete kupiti na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske u sustavu Eventim (u Zagrebu knjižara Rockmark u
  Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica) – Split (160,180, 200, 240 i 370 kuna), Zagreb (220, 280, 330, 400 i 550 kuna).

  Napomena organizatora: Svi koji imaju ulaznicu za zagrebačku predstavu Troya by Fire of Anatolia koja se trebala održati 15. studenog u KC Dražen Petrović, da je, uslijed premještanja predstave na novi datum, 13. ožujka te u novi prostor – Arenu Zagreb, moraju zamijeniti za novu ulaznicu. To mogu napraviti isključivo na prodajnom mjestu Eventima – Jurišićeva 2, u periodu do 1. ožujka. Također, svi koji imaju ulaznicu će pri zamjeni dobiti ulaznicu za kategoriju više nego su imali.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 250 kuna (tribina dolje C sektor) – redovna cijena 280 kuna,.

  Muziku podržava