No More Idols za sedmi rođendan poklanja koncert

  1391

  No More Idols + Pankerfaust + Prije svega disciplina

  Otkazano
  Datum i vrijeme: Petak, 25.2.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Club Time Zagreb , Samoborska cesta 28

  Zagrebački punkeri No More Idols proslavit će koncertom u klubu Time, koji će se održati u petak, 25. veljače, sedam godina svog postojanja.

  Rođendansko-punkersko slavlje upotpunit će sugrađani im Pankerfaust, te Karlovčani Prije Svega Disciplina.

  No More Idols jedan je od poznatijih novijih zagrebačkih punk sastava i može se pohvaliti sa preko sto odsviranih koncerata u Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj i Sloveniji, od kojih su neki bili sa velikanima punka kao što su GBH, U.K. Subs, Misfits, Vibrators, Motus ili KUD Idijoti.

  Muziku podržava

  Svojim ‘antiuljudbenim’ pjesmama nakon dugo vremena zagrebačku će publiku uveseliti Pankerfaust, bend koji je 2008. godine objavio debi EP “Zlo neviđeno”, a glavna inspiracija im je, kako sami kažu, ‘sve zbog čega moralisti vrište, a babe nariču’.

  Po drugi puta pred zagrebačkom će publikom zasvirati karlovački punkeri Prije Svega Disciplina, koji su prošlo ljeto uglavnom proveli po lokalnim rock festivalima, ali i po drugi puta zasvirali s legendarnim bendom Cockney Rejects. Njihov drugi demo album je u procesu nastajanja, a ovo će biti i dobra prilika da predstave nove pjesme.

  Početak koncerta je u 20 sati, a ulaz je besplatan.

  Muziku podržava