Frka u Tvornici – Nipplepeople dolaze u Veliki pogon

  2119

  Nipplepeople

  50Kn – 70Kn
  Rasprodano
  Datum i vrijeme: Subota, 24.2.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 24. veljače.

  Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček “Frka” jedan je od najuspješnijih songova sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji.

  Muziku podržava

  Jedan od popratnih efekata “Frke” je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih “Sutra” i “Broj”, preko “Bolji” i “Ne volim te” pa do sjajnog “Balkan Expressa”. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili nijedan krivi korak.

  Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 24. veljače napasti Veliki pogon najvećeg zagrebačkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

  Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 20. prosinca po cijeni od 50 kuna. Na dan koncerta za ulaz će se trebati izdvojiti 70 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Rockmarku, Dirty Old Shopu, Aquariusu CD Shopovima i na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava