Nakon Cardigansa, Yammat dovodi CHK CHK CHK (!!!)

  1411

  Nakon otvaranja novog studija u centru grada, s novom adresom u Tkalčićevoj 88, i uvođenja Yammatovog glazbenog kurikuluma s Borisom Jokićem – Yammat je odlučio proslaviti 3. rođendan najnovijom serijom vrhunskih tuluma svjetskog kalibra.

  Na prvi rođendanski tulum dovode CHK CHK CHK (!!!) – indie/punk/dance legende iz Sacramenta koje je prije pune 22 godine okupio pjevač benda Nic Offer. Iako su iz Sacramenta, baza im je već neko vrijeme metropolitanski New York, najnaseljeniji grad u SAD-u koji bez sumnje ima značajan globalni utjecaj na modu, muziku i umjetnost.

  Ime CHK CHK CHK inspirirano je filmom “Bogovi su pali na tjeme”, a  njegova kreacija u vidu ovog nevjerojatnog ostvarenja stiže nam u zagrebački Tucman 6. travnja.

  Muziku podržava

  Od 1996. godine do danas objavili su 7 albuma i nekoliko EP-ja. Posljednji album “Shake the Shudder” objavljen je prošle godine u svibnju, a s njega su do sada skinuta dva singla: “The One 2” i “Dancing is the Best Revenge”.

  Bez obzira volite li njihove studijske uratke ili ne, nakon live nastupa mogli biste ih zavoljeti – jednostavno je – prvoklasni su i uvijek pršte od energije i pozitivne vibre. Ne čudi zato da su u moru do sada odrađenih koncerata odsvirali i veliki broj festivala uključujući i one najveće poput Glastonburya i Coachelle, a nakon što je John Frusciante vidio njihov nastup, 2006. su se priključili turneji s RHCP.

  Da tulum prekasno ne počne ili prerano ne završi pobrinut će se jake Yammatove snage – DJ Bocca Sofistifunk prije i DJ Maminho nakon adrenalinskog koncertnog nastupa njujorške plesne senzacije.

  Ograničen broj ulaznica bit će od ovoga petka u pretprodaji putem entrio.hr sustava.

  Muziku podržava