Najbolje od Ibrice Jusića Zagrebu

  1185

  Ibrica Jusić

  50Kn – 65Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 10.12.2005. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Ibrica Jusić, jedan od najznačajnijih izvođača i autora hrvatske glazbene scene te zaštitni znak dubrovačkog straduna, skalina i zaljubljenih, održat će koncert “Ibrica Jusić…The Best Of” u subotu 10. prosinca s početkom u 21 sat u Tvornici kulture. Na koncertu imat ćete priliku u intimnoj atmosferi poput one u jazz klubovima uz stolove i svijeće, u unplugged aranžmanu, uživati u najpoznatijim pjesmama ovog izuzetnog autora koji je sa svojim jedinstvenim i osebujnim glazbenim potpisom obilježio 40 godina hrvatske scene.

  Posljednje godine vidjele su ga u naročito uspješnom izdanju. Njegov zadnji studijski album “Amanet” je album na kojem je Ibrica Jusić obradio i složio izvorne bosanske sevdalinke ali u nešto modernijem stilu, oslanjajući se na aranžman Elvisa Stanića.

  Također, vrhunski koncerti poput nastupa u splitskom i zagrebačkom HNK-u te samostalni cjelovečernji koncert na najprestižnijem europskom festivalu u Montreuxu u društvu imena poput Radiohead, Jethro Tull, Natalie Cole, Flaming Lips, Morcheeba, Joao Gilberto, Jamiroquai, Van Morrison, govore koliko je njegova glazba slušana, a i aktualna u svjetskim razmjerima.

  Ulaznice po cijeni od 50 kuna u pretprodaji se mogu naći u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr – Kupovina ulaznica). Na dan koncerta cijena ulaznica iznosit će 65 kuna.

  Muziku podržava