Najavljen Zagreb Guitar Show 2011

  1476

  Zagreb Guitar Show

  30Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 10.11.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Ovogodišnji Zagreb Guitar Show, koji se održava 10. studenog u Boogaloo Clubu, završit će nastupom ZGS All Stars Benda.

  Funky/fusion standarde i autorske kompozicije izvest će gitaristi Guthrie Govan uz pomoć prošlogodišnjeg pobjednika Bassmastera Vincenza Maurogiovannia i mladog hrvatskog bubnjara Alena Frljaka. Na pozornici će im se pridružiti i Phil Hilborne.

  Phil i Guthrie, prema Guthrievim riječima, već 20 godina dogovaraju na pozornici zajedno odsvirati “Cause We’ve Ended As Lovers” Jeffa Becka, a svoj dogovor ostvarit će upravo na Zagreb Guitar Showu.

  Muziku podržava

  Standardna ZGS festivalska ulaznica (30 kuna) vrijedi i kao ulaznica na bas radionicu Vincenza Maurogiovannia (9. studenog) u klubu Sax! na kojoj će mu se pridružiti i španjolski proizvođač gitara Javier Lopez (JanAid Guitars) i radionicu Phila Hilbornea (10. studenog u Boogaloou.)

  Philova radionica bit će posvećena njegovom desetogodišnjem sviranju u showu “We Will Rock You” i gitarističkom stilu Briana Maya, no bit će riječi i o suradnji sa Steveom Vaiem, Lesom Paulom, Nickom McBrainom i mnogim drugima.

  Ukoliko ste zainteresirani prisustvovati i radionici Guthriea Govana (10. studenog, Boogaloo), cijena festivalske ZGS+ ulaznice iznosi 50 kuna.

  Ulaznice će se moći kupiti u klubu Sax! 9.11. prije radionice i 10.11. u Boogaloou. Ulaz za Dvoboj Bubnjara 2011 (8.11. Sax!) i Bassmaster2011 (9.11. Sax!) je slobodan. Točan raspored svih događanja i finalni line-up na glavnom stageu bit će poznat uskoro.

  Muziku podržava