Na kraju klupski koncert INXS-a u Zagrebu

  1877

  INXS + Krv

  250Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 3.6.2007. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Nakon prebacivanje iz KC Dražen Petrović u Dom sportova, zagrebački koncert grupe INXS na kraju će 3. lipnja biti održan u Boogaloo clubu. Razlog prebacivanja koncerta je slaba pretprodaja ulaznica. Šest dana prije koncerta prodalo se ulaznica dovoljno za klupski koncert i agencije Nota i Rock&More (organizatori) u dogovoru s managemenetom benda su odlučile održati koncert u manjem prostoru.

  Bez obzira na prebacivanje u klupski prostor 90% tehničkih zahtjeva – produkcija, light i razglas – će biti ispunjeni. Čak će i pozornica u Boogaloou bit produljena za 2 metra radi ispunjavanja svih produkcijskih zahtjeva INXS-a.

  Koncertna agencija Nota ispričava se svim fanovima radi komplikacija koje su se dogodile pri organizaciji i realizaciji ovog koncerta, ali razlog prebacivanja je s jedinim ciljem a taj je da se koncert bez obzira na neočekivano slabu pretprodaju ulaznica ipak održi.

  Muziku podržava

  S obzirom na novi prostor, u pretprodaji je ostalo još samo 200 ulaznica, a već kupljene ulaznice vrijedit će, naravno, i za Boogaloo club.

  Predgrupa će biti skupina Krv.

  Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 250 kuna. Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Integral, Dancing Bear CD shop, Aquarius CD shop, Freebird, Route 66, Croatia Records i prodajna mjesta Eventima (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica).

  Članovi fan cluba muzika.hr ulaznice za koncert INXS-a mogu nabaviti po cijeni od 200 kuna (Nota).

  Muziku podržava