Motovun za glazbeni program bira Krankšvester, TBF, DJ-a Iana Pooleyja

  234

  21. Motovun Film Festival: Krankšvester

  Besplatno – 35Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 24.7.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Motovun Motovun

  21. Motovun Film Festival: TBF

  Besplatno – 35Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 27.7.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Motovun Motovun

  21. Motovun Film Festival

  Besplatno – 35Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 26.7.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Motovun Motovun

  Osim zanimljivih projekcija, Motovun Film Festival priprema atraktivan glazbeni program kojemu ove godine snažan pečat daje grad partner – Berlin. Pozornica će se smjestiti na lokaciji glavnog motovunskog trga na kojem će se iz noći u noć izmjenjivati bendovi i DJ-i.

  Provokativni Krankšvester otvorit će glazbeni program 24. srpnja, a TBF će nas počastiti razornom kritikom hrvatske zbilje i splitskim stanjem uma 27. srpnja. Duh glasovitih berlinskih klubova na brdo će donijeti DJ-evi na čelu s planetarnom house zvijezdom Ianom Pooleyem koji nastupa 28. srpnja.

  Muziku podržava

  Pooleyju će u pomoć stići i pionir ovdašnje scene Felver, jedan od najdugovječnijih domaćih DJ-eva te osnivač i sudionik popularnog Stereotipa i inih partija kojima je ostavio traga u posljednjih 25 godina.

  S obzirom da je Motovunu grad partner upravo Berlin, ne čudi što će se line-upu pridružiti još techno imena. Naime, na festival stiže i Corin Arnold, svjedok kulturne ekspanzije njemačkog glavnoga grada u ’90-ima te osnivač kultne i najdugovječnije berlinske glazbene večeri Dangerous Drums, između ostalog i u klubu Tresor, o kojem je snimljen film iz ovogodišnjeg motovunskog programa.

  Još jedan berlinški gost je i Mark Reeder, rođeni Britanac koji se krajem ’70-ih tamo doselio i udario temelje scene elektroničke glazbe. On će ujedno biti i član žirija ovogodišnjeg festivala, a sudjelovao je i u stvaranju dokumentarca “B-film: zvuk i strast Zapadnog Berlina 1979. – 1989.”, koji će također biti prikazan u Motovunu.

  Informacije o cijenama ulaznica i akcijama potražite na službenoj stranici Motovuna.

  Muziku podržava