Michale Graves (ex Misfits) stiže u Boogaloo

  716

  Nekadašnji vokal Misfitsa, Michale Graves, dolazi u zagrebački Boogaloo klub 26. travnja u sklopu prve europske solo turneje “The Beginning Of The End” na kojoj će predstaviti posljednji studijski album “The World Turned Upside Down”.

  Na mjestu vokala našao se u trenutku kada su se Misfits ponovno okupili 1995. godine. S njima je snimio dva studijska albuma “American Psycho” i “Famous Monsters” te jedan live album “Evilive II” na kojima se nalazi i velik broj njegovih autorskih pjesama i pjesama u kojima je sudjelovao kao koautor i tekstopisac poput. “Blacklight”, “Fiend Without A Face”, “This Island Earth”, “Dig Up Her Bones”, “Speak of the Devil”, “Devil Doll”, “American Psyho”, “Scream!”, “Descending Angel”, “Helena”, “The Forbidden Zone”, “Saturday Night” samo su neke od njih.

  Muziku podržava

  2000. godine Graves odlazi iz Misfits i započinje solo karijeru, a surađuje i s mnogim grupama i umjetnicima. Pjevao je u bendu Blitzkrieg Markyja Ramonea, bubnjara Ramonesa, s kojima je objavio dva singla “Where We Are Angels” i “If And When” i s kojim je dva puta gostovao u zagrebačkom Boogaloou. Zatim je objavio album “Seasons Of The Witch” s bendom Gotham Road te je objavio i trinaest solo albuma od kojih su mnogi akustični. Na posljednjem “The World Turned Upside Down” vraća se zvuku koji smo navikli iz njegove Misfits faze.

  S Gravesom dolazi još jedna horror punk ikona. U pitanju je Argyle Goolsby, basist i pjevač iz američke horror punk grupe Blitzkid.

  Više informacija o ulaznicama i predgrupama bit će poznato uskoro.

  Muziku podržava