Metalcore bomba – Bring Me The Horizon i Architects zajedno u Močvari

  3839

  Bring Me The Horizon + Arhitects + Deez Nuts

  140Kn
  Otkazano
  Datum i vrijeme: Utorak, 14.6.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Metal sezona u klubu Močvara dobiva još jedan bombastičan datum. Tjedan dana prije samog početka ljeta, točnije 14. lipnja u Zagreb u zajedničkom paketu stižu Bring Me The Horizon i Architects!

  Svi iole upoznati sa scenom shvaćaju težinu ovog dolaska, jer je taj britanski duet trenutno jedan od najpoželjnijih i najuzbudljivijih bendova metalcorea, a po mnogima i najorginalniji.

  Bring Me The Horizon pobrali su svakojake nagrade za najbolje nadolazeće nade i ulogu odgovorno preslikali svojim dolaskom na sami vrh pokreta, te hrabro ispipavajući susjedne žanrove. Trenutno promoviraju svoj treći album “There is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There is a Heaven, Let’s Keep It a Secret“, koji je masovno proglašavan jednim od najboljih albuma prošle godine.

  Muziku podržava

  S druge strane stoje njihovi sunarodnjaci Architects, koji su po mnogočemu najbolji partner za ovu turneju. Dečki se odlično poznaju nakon niza zajedničkih koncerata, a vokal Sam Carter gostovao je na BMTH albumu “Suicide Season”. Najposebnija priča proizašla je iz zezantske tučnjave njihovoh frontmana, koju su na YouTubeu fanovi shvatili preozbiljno i kreirali posebni rivalitet.

  Ima li onda bolje kombinacije od Bring Me The Horizon i Architects?! Ulaznice u pretprodaji koštaju 120 kuna, a mogu se nabaviti u sustavu Eventim (u Zagrebu – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na
  Muzika.hr – kupovina ulaznica). Od 1. lipnja cijena ulaznice će biti 140 kuna.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 100 kuna.

  Koncert je odgođen!

  Muziku podržava