Metalcamp bus vozi iz Zagreba svaki dan

  2073

  Metal Camp 2011.

  Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 11.7.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tolmin-Sotočje Tolmin

  Prvi puta u osam godina dugoj povijesti najvećeg metal festivala na ovim prostorima, Metalcamp predstavlja organizirano putovanje iz Zagreba na festival u Tolmin.

  Kako bi se hrvatskim fanovima što više približilo sedam nezaboravnih, ‘paklenih’ dana, autobusne linije iz Zagreba vozit će svakog, od prvog, pa do zadnjeg festivalskog dana, a jedinstvena cijena povratne autobusne karte za Metalcamp iz Zagreba će iznositi samo 100 kuna.S obzirom da je Metalcamp timu primarna zadaća omogućiti fanovima što lakši dolazak do Metalcampa, cijene puta su promotivne, ali i jednako tako, mjesta u busu su ograničena, i nakon rasprodaje neće biti novih linija, pa čak niti po većoj cijeni.

  Svi fanovi zainteresirani za Metalcamp bus trebaju poslati svoju rezervaciju za putovanje na e-mail hellbus@metalcamp.com, u kojem je potrebno navesti ime i prezime svakog putnika, datum planiranog polaska i povratka, te kontakt broj mobitela.

  Muziku podržava

  Sve kombinacije, bez obzira na datum polaska i povratka koštaju 100 kuna, svi polasci su u 9 sati ujutro s autobusnog kolodvora u Zagrebu, a povratak u 2 sata iza ponoći na mjestu iskrcaja (neposredno pred ulaz u prostor Metalcamp festivala). Nakon rezervacije putovanja, u kratkom roku dobiti će se odgovor o detaljima uplate putovanja.

  U slučaju odustajanja od puta sa strane putnika, putnik na račun dobiva 70% plaćenog iznosa, a ako je do festivala manje od 30 dana, u slučaju odustajanja putnika plaćeni iznos se ne može vratiti, ali se može zamijeniti ime putnika.

  Ovoj važnoj informaciji dodajmo i podatak da su nastup na festivalu, u ionako jakom line-upu, potvrdili Mastodon i Evil.

  Više na www.metalcamp.com.

  Do sada potvrđeni izvođači:
  Abinchova
  Accept
  Achren
  Airbourne
  Alestorm
  Amorphis
  Arch Enemy
  Arkona
  Ava Inferi
  Avatar
  Beholder
  Blind Guardian
  Brainstorm
  Brezno
  Brujeria
  Bulldozer
  Cold Snap
  Death Angel
  Deicide
  Die Apokalyptischen Reiter
  Evile
  Guns of Moropolis
  Hate
  Heaven Grey
  Imperium Dekadenz
  In Extremo
  In solitude
  Kalmah
  Katatonia
  Kreator
  Kylesa
  Legion Of The Damned
  Mastodon
  Mercenary
  Moonsorrow
  Moonspell
  October File
  Powerwolf
  Rising Dream
  Ritam Nereda
  Serenity
  Slayer
  Suicidal Angels
  Taake
  The Ocean
  Trollfest
  Vanderbuyst
  Virgin Steele
  Visions Of Atlantis
  Vulture Industries
  Watain
  Winterfylleth
  Wintersun
  Zonaria

  Muziku podržava