MENT dovodi Young Fathers

  166

  MENT Ljubljana

  25Eur – 79Eur
  Datum i vrijeme: Srijeda, 31.1.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Kino Šiška Ljubljana , Trg Prekomorskih brigad 3

  MENT Ljubljana

  25Eur – 79Eur
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 1.2.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Kino Šiška Ljubljana , Trg Prekomorskih brigad 3

  MENT Ljubljana

  25Eur – 79Eur
  Datum i vrijeme: Petak, 2.2.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Kino Šiška Ljubljana , Trg Prekomorskih brigad 3

  Nakon najavljenih 29 izvođača iz čak 18 zemalja, sada je otkriveno kako će ljubljanski festival MENT, koji traje od 31. siječnja do 2. veljače, u Kino Šiški ugostiti edinburški trio Young Fathers, čiji se točan datum nastupa još treba potvrditi.

  Bend je poznat po tome što su u filmu “T2 Trainspotting” odigrali veliku ulogu u zvučnoj kulisi te također kao bend koji je surađivao s bendom Massive Attack, s njima snimio pjesmu “Voodoo In My Blood” te im se priključio na engleskoj i europskoj turneji.

  Muziku podržava

  Osim toga, nakon što su 2014. izdali prvijenac “Dead” za koji su primili čuvenu nagradu Mercury, a 2015. godine izdali album “White Men Are Black Men Too” na kojem se nalazi njihov najveći hit “Shame”, otočki su ih mediji proglasili nevjerojatno inspirativnima, himničkima i na europski način indie senzibilnima. Krajem listopada ove godine bend je također iznenadio još jednom novom pjesmom “Lord” koja najavljuje treći album.

  Hip-hop frikovi, kako ih često nazivaju, rane su utjecaje američkog hip-hopa na učinkovit način križali s neovisnim rockom, RnB-om i popom. Zbog njihovog korijenja te eksperimentalnog stila, bend su također opisali kao “liberijsko-nigerijsko-škotski psihodelični hip-hop elektro boy band”. Ako je vjerovati uredniku jednog od najvećih glazbenih medija u Velikoj Britaniji, Gigwise Caiu Treforu, onda ćemo 21. siječnja u Kinu Šiška vidjeti “najbolji britanski band uživo”.

  Prvi paket festivalskih Super Early Bird ulaznica za koncertni dio festivala MENT je već rasprodan. Na raspolaganju je još ograničen broj Early Bird ulaznica. A do četvrtka, 16. studenog možete si osigurati jeftinije sudjelovanje na konferenciji s PRO ulaznicom. Više informacija o ulaznicama i samom MENTU potražite na www.ment.si/tickets i www.ment.si.

  Muziku podržava