Massive Attack kreću na novu turneju i sviraju cijeli “Mezzanine”

  2344

  Glazbena vijest koja će zasigurno oduševiti sve prave fanove trip-hop glazbe jučer je preplavila internet. Legenradni duo iz Bristola – Massive Attack, sprema novu turneju po Europi i Sjevernoj Americi, i to sve u sklopu proslave 21. rođendana njihova magnum opus izdanja – “Mezzanine“.

  Album na kojem možete slušati bezvremenske singlove poput “Teardrop” i “Angel”, bit će sviran na svakom koncertu u potpunosti. Da stvar bude bolja, bend nosi na put novu produkciju, a mnoge novotarije na bini bit će upravo nostalgično putovanje u 1998. godinu kada je album prvotno i izašao.

  Muziku podržava

  3D i Robert Del Naja će , kao i uvijek, na pozornici imati pojačanja. Za početak, Liz Fraser, pjevačicu kultnog škotskog sastava Cocteau Twins, a upravo je ona originalno snimila vokale za gore spomenutu “Teardrop”. Ostali gosti biti će najavljeni naknadno.

  Što se datuma tiče, najavljeno ih je 16 za Europu, a nama najbliži gradovi su Padova i Munchen. Popis preostalih datuma pronađite na njihovoj službenoj stranici. Ulaznice u slobodnoj prodaji mogu se naći od 2. studenog.

  466 Shares
  Muziku podržava