Martin Garrix dolazi u pulsku Arenu ovoga ljeta!

  3185

  DJ Martin Garrix, fenomen nizozemske elektronske scene, dolazi u pulsku Arenu 22. kolovoza.

  Sa samo 21 godinom ovaj se talentirani izvođač probio u same vrhove glazbene scene. Njegov najuspješniji singl je pjesma “Animals” kojom je dosegao vrhove ljestvica u više od deset zemalja. Nastavio je nizati uspjehe i danas se može pohvaliti prvim mjestom na DJ Magovoj ljestvici najboljih DJ-a 2016. i 2017. godine.

  Muziku podržava

  Otkrio ga je DJ Tiësto koji ga je opisao kao skromnog i legendarnog dečka. Šira ga scena prepoznaje po specifičnom “big room” zvuku, a okušao se i u progresivnom houseu.

  Većina njegovih hitova dokazuje da Garrix ne slijedi trendove, već ih stvara, a velik broj hitova ga je doveo i do suradnji s nekim od najvećih zvijezda današnjice kao što su Tiësto, Avicii, Usher i Justin Bieber. Među svoje uspjehe ubraja i rezidencije na Ibizi i u Las Vegasu, a o popularnosti svjedoči i podatak da ukupan broj njegovih YouTube pregleda iznosi preko četiri milijarde. Martinom Garrexom kao glazbenim fenomenom se bavio i časopise Forbes koji ga je uvrstio na listu najutjecajnijih ljudi ispod 30 te se uvjerljivo godinama drži pri vrhu najplaćenijih DJ-eva.

  Ulaznice će uskoro biti dostupne putem sustava Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) i na www.premiumevents.hr

  103 Shares
  Muziku podržava