Martin Garrix napokon u Puli sljedećeg ljeta

  880

  DJ Martin Garrix, fenomen nizozemske elektronske scene, dolazi u pulsku Arenu 21. kolovoza 2019. godine. Koncert će obradovati mnoge Garrixove fanove koji su ostali razočarani otkazanim nastupom koji se trebao održati ovog kolovoza.

  Sa samo 21 godinom ovaj se talentirani izvođač probio u same vrhove glazbene scene. Njegov najuspješniji singl je pjesma “Animals” kojom je dosegao vrhove ljestvica u više od deset zemalja.

  Muziku podržava

  Većina njegovih hitova dokazuje da Garrix ne slijedi trendove, već ih stvara, a velik broj hitova ga je doveo i do suradnji s nekim od najvećih zvijezda današnjice kao što su Tiësto, Avicii, Usher i Justin Bieber. Među svoje uspjehe ubraja i rezidencije na Ibizi i u Las Vegasu, a o popularnosti svjedoči i podatak da ukupan broj njegovih YouTube pregleda iznosi preko četiri milijarde. Martinom Garrixom kao glazbenim fenomenom se bavio i časopis Forbes koji ga je uvrstio na listu najutjecajnijih ljudi ispod 30 te se uvjerljivo godinama drži pri vrhu najplaćenijih DJ-eva.

  Uz Garrixa su najavljeni posebni gosti iznenađenja koji će nastupati uživo, a više informacija o koncertu i ulaznicama stiže uskoro.

  martin garrix, arena, pula

  Muziku podržava