Mala Vita i 8°6 Crew headlineri Skaville Winter Editiona u Zagrebu

  3946

  Skaville Winter Edition: Mala Vita, 8°6 Crew, Samostalni referenti, Eve & the Evils, Bootstock

  80Kn - 95Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 26.2.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Pogon Jedinstvo Zagreb , Trnjanski nasip bb

  U subotu 26. veljače u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo održat će se zimsko izdanje Skaville festivala, pod prigodnim nazivom – Skaville Winter Edition.

  Ovaj festival već nekoliko godina na otoku Krku okuplja ljubitelje plesnih i zaraznih ska ritmova, a njegovo zimsko izdanje ove će se godine po prvi put održati u Zagrebu, uz tri headlinera iz inozemstva te dvije domaće mlade nade.Ovom prigodom će se pred hrvatskom publikom predstaviti skupina Mala Vita, stvaraoci fuzije različitih etnoglazbenih momenata s filozofijom patchanke, koji su prošle godine morali odgoditi svirku na Skavilleu. Ono po čemu se toliko razlikuju i što ih čini toliko posebnim u odnosu na srodne bendove je tzv. balkanski touch koji dominira dobrim dijelom repertoara. Svoj prvi album “Disorganizattta” bend je snimio uz pomoć producenta Gambeata, iz skupine Radio Bemba Sound System, pratećeg benda Manu Chaoa.Pariški ska sastav 8°6 Crew u Zagreb dolazi promovirati novo izdanje “Old Reggae Friends”, koji su objavili prošle godine. Jako popularni u skinhead i punk subkulturi iz koje dolaze i sami članovi, bend je uspio stvoriti svoj autentični zvuk i kontekst. Na sceni su od 1995. godine, a 1999. godine objavili su zamijećeni debitantski album “Bad Bad Reggae”.

  Iz Beograda će na pozornicu zimskog izdanja Skavillea doći i beogradska skupina Samostalni referenti, koji će publici predstaviti svoj zvuk – Belgrade Turbo Ska. Nakon 14 godina ‘rada u ilegali’, s gomilom svirki i bez ijednog službenog izdanja, nedavno su završili snimanje svog prvog studijskog albuma, nazvanog “GreaTestises Hits”, čija objava se očekuje uskoro. Album je sniman dvije godine, a na njemu će se naći ukupno 18 pjesama.

  Od mladih domaćih snaga predstavit će se zagrebačka ska skupina Eve & the Evils, predvođena ženskim vokalom. Sve češćim svirkama prikupljaju iskustvo i grade svoje ime na hrvatskoj ska sceni, a zajednički nazivnik svim koncertima je plesna, vesela i zabavna atmosfera koju stvaraju.

  Muziku podržava

  Također, ovdje ubrajamo i Bootstock, skupinu iz Ivanić Grada, koja je nedavno snimila svoje prvo demo izdanje i koje će ovom prilikom promovirati pred širom publikom.

  Satnica:
  Bootstock – 21:00 do 21:30
  Eve & The Evils – 21:45 do 22:15
  Samostalni Referenti 22:30 do 23:30
  Mala Vita – 23:45 do 01:00
  8°6 Crew – 01:15 do 02:30

  Cijena ulaznice u pretprodaji je 80 Kn, dok će na dan koncerta biti dostupne isključivo na ulazu, po cijeni od 95 Kn.

  Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop (Tratinska 22), Kingston shop (Radićeva 3), Rockmark (Berislavićeva 13), Klub Purgeraj (Park Ribnjak 1) te Klub kulture Križevci.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna.

  Detaljne informacije potražite na skaville.org.

  Muziku podržava
  Stisni