Maksim na zagrebačkoj Šalati

  1767

  Maksim

  120Kn – 450Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 8.6.2006. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Šalata Zagreb

  Riječ je o velikom Maksimovom koncertu kojim će ovaj naš u svijetu priznati crossover pijanist, na pozornici zagrebačke Šalate promovirati treći album “A New World“. Koncert će se održati u četvrtak 8. lipnja s početkom u 21 sat. Majstor crossovera i približavanja klasične glazbe širokoj publici i ovoga puta najavljuje spektakularan koncert i jedinstveni doživljaj za sve posjetitelje.

  Nakon izuzetnog uspjeha s albumima “The Piano Player” i “Variations part 1 & 2”, koje su redom osvajale zlatne i platinaste naklade u Hrvatskoj i svijetu, Maksim je snimio i treći album za EMI Classics pod nazivom “A New World“.

  I na ovom albumu Maksim je okupio respektabilnu ekipu glazbenih majstora, među kojima je i Jonathan Allen iz Abbey Road Studija, koji je do sada radio s najvećim imenima klasične glazbe poput Marthe Argerich i Placida Dominga.

  Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 120, 150, 220 i 450(VIP) kuna, a potražite ih u Zagrebu: Integral (Pothodnik) i CD shopovima Aquarius, Dallas, Dancing Bear, Croatia Records i Free Bird.

  Muziku podržava