Lucky Chops se vraća u Boogaloo i predstavlja novi album

  Njujorški “born brass funk” ambasadori Lucky Chops, kako se sami nazivaju, dolaze u Boogaloo za manje od mjesec dana. Ovo će im biti treći izlet u Hrvatskoj i ponovno se vraćaju na mjesto gdje su se premijerno predstavili našoj publici. Drugi put su se predstavili u Tvornici, lani kao pregrupa Gogol Bordellu.

  Njujorški puhački sastav Lucky Chops predstavit će svoj prvi full length album “Lucky Chops”. U svojoj trinaestogodišnjoj karijeri, najveći su trag ostavili energičnim obradama pjesama “Funkytown” i “I Feel Good”, a njihov najklikaniji cover je cover pjesme Adele “Hello”.

  Muziku podržava

  Prije nastupa Lucky Chopsa, publiku će zagrijati Ante Prgin – Surka. Producent, glazbenik i miks majstor, koji je ove godine dobio Porina za produkciju etno albuma “Ogenj”, u Boogalooou će se prisutnima predstaviti u ulozi beatboxera.

  Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 140 kn putem Eventim i Entrio sustava, Dirty Old shopu, Rockmark knjižari te na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom od 10 do 16h). Cijena na ulazu 160 kuna. Osigurali smo i limitirani broj fanclub upada za 110kn!

  Muziku podržava