Lovely Quinces prije The Kills u Tvornici kulture

  The Kills

  120Kn – 160Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 19.8.2017. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Duo The Kills objavili su EP “Echo Home – Non-Electric” povodom obilježavanja 15 godina od diskografskog prvijenca. EP, kao i aktualan album “Ash & Ice” promovirat će i u Zagrebu gdje stižu 19. kolovoza. Na nastupu u Tvornici kulture kao podrška nastupit će Lovely Quinces.

  Alison Mosshart i Jamie Hince davne su 2002. predstavili EP “Black Rooster” kojim je lansirana njihova karijera. Izdanje je objavio label Dim Mak iza kojeg je stajao Steve Aoki, a petnaest godina kasnije The Kills odaju počast svom debiju izlaskom EP-ja na kojem se nalaze četiri pjesme u akustičnoj verziji snimljene u njujorškim Electric Lady studijima. Osim naslovne “Echo Home” izdanje uključuje “That Love” (čiji se original nalazi na “Ash & Ice”), “Wait” (s EP-a “Black Rooster”) te obradu Rihanninog hita “Desperado”.

  Muziku podržava

  The Kills su na europskoj turneji: 19. kolovoza nastupit će u Tvornici kulture. Tom prilikom pridružit će im se Lovely Quinces na svojem jedinom zagrebačkom nastupu u 2017. godini. Lovely Quinces iza sebe ima nekoliko europskih i američkih turneja, nastupe s Robertom Plantom, Morcheebom, Tame Impalom, Thursten Mooreom i grupom Giant Sand, a trenutno priprema nastavak hvaljenog EP-a “Meet Me In Moscow”.

  Ulaznice su u prodaji po cijeni od 140 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 160 kn. Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava