Lord of the Dance – gospodari plesnog podija uskoro u Areni Zagreb

  211

  Lord of the Dance

  180Kn – 390Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 8.4.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Nakon što su osvojili kazališne daske diljem svijeta, internacionalna izvođačka trupa Lord of the Dance uskoro (8. travnja) stiže u Arenu Zagreb. Ovom prilikom će predstaviti najbolje od irskog folklora uz energičnost, uigranost, vrhunsku plesnu vještinu i scensku ekstravaganciju.

  Lord of the Dance premijerno je prikazan na daskama veličanstvenog londonskog kazališta Coliseum prije dva desetljeća, a prije svega nekoliko godina doživio je spektakularnu preobrazbu u show još uzbudljiviji od originala, i to upravo pod redateljskom palicom Michaela Flatleya.

  Muziku podržava

  Kombinacija glazbe i plesa dočarat će klasičnu priču čije tradicionalne vrijednosti ostaju relevantne u suvremenom kontekstu, a tome će pridonijeti i pregršt specijalnih efekata, rasvjeta, projekcijski ekrani najsuvremenije tehnologije te vrhunski akrobati svjetskog kalibra.

  Zagrebačka publika će tako za svega nekoliko dana gledati glazbeno plesnu predstavu i spektakl koji još od praizvedbe u glasovitoj Wembley Areni 1998. drži svjetski rekord od 21 uzastopne rasprodane izvedbe.

  Muziku podržava