Linkin Park – novost na popisu za NovaRock festival

  3201

  Nova Rock 2011

  136Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 11.6.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Pannonia Fields II Nickelsdorf

  Najpopularniji i najmasovniji ljetni rock festival za sve kampere i metal-headove s naših prostora i ove godine bit će austrijski NovaRock.

  Već su izbacili nekoliko bombastičnih najava, pa su System of a Down tu poljanu izabrali kao jednu od kontrolnih točaka svojeg povratka, a dovoljna pozivnica mnogima sigurno će biti i legendarni Iron Maiden.

  Pored In Flamesa i Volbeata, polako se popunjavaju i preostala velika i mala mjesta na popisu. Još jedan velikan, a vjerojatno i svojevrsni headliner jednog od tri festivalskih dana bit će Linkin Park, pored kojeg su se u lineup-u pojavili i Hammerfall, Bring Me The Horizon, Social Distorsion, Alter Bridge, pa čak i trenutno zanimljiv projekt vezan za Killswitch Engage – Times of Grace.

  Muziku podržava

  Festival se održava na dobro poznatom starom mjestu na Panonnia Fields kod Nickelsdorfa, a tri dana ludila bit će 11., 12. i 13. lipnja.

  Ulaznice, koje uključuju ulaznicu za sva tri dana, parking i kamping mjesto iznose 136 eura, a za više informacija i svakodnevno povećanje potvrđenih bendova – pratite www.novarock.at. Ulaznice možete kupiti putem sistema Eventim (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Muziku podržava