Kultni japanski bend ponovno s vama

    773

    Iako godišnje znaju objaviti i po nevjerojatnih deset albuma, njima ideja i inspiracije jednostavno ne ponestaje, tako da svojim originalnim i opićenim spojem psihodelije, bučnih gitara i močnog vozečeg ritma uredno kupe hvalospjeve kritike širom svijeta. Ulaznice u pretprodaji u KSET-u i Dancing Bearu po 35, na ulazu 45 kuna. Klub se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat.

    Acid Mothers Temple je grupa koju mediji obožavaju. Grupa je to koja je u Engleskoj dosegnula zvjezdani status tako da u Londonu uredno puni dvorane od po 2000 ljudi. Grupa je to koja je na scenu vratila interes za psihodeliju, kraut-rock i prog-rock i koja se smatra jednim od najboljih japanskih bendova u povijesti.

    Lani su se našli na naslovnici cijenjenog Wirea, a ove su godine uzurpirali naslovnicu Montreal Mirrora. Acid Mothers Temple je grupa koja je odsvirala jedan od najboljih koncerata ikad viđenih u KSET-u i čiji ponovni dolazak se s nestrpljenjem očekuje. Uz njih ksetovsku će premijeru imati domaći bend Seven That Spells.

    Muziku podržava