Kruder & Dorfmeister u Šibeniku nastupaju pred 1000 fanova

  1109

  Kruder & Dorfmeister + DJ Hell

  199Kn – 280Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 4.8.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava sv. Mihovila Šibenik

  Upravo je najavljeno kako austrijski producentski i DJ dvojac, Kruder & Dorfmeister, po prvi puta stižu i u Hrvatsku, 4. kolovoza, na šibensku tvrđavu Sv. Mihovila.

  Samim nastupom, koji će biti limitiran za tisuću najvjernijih fanova, proslavit će 25 godina postojanja, uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Ovom prilikom će izvesti neke od najvećih hitova poput “High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,”Trans Fatty Acid”.

  Muziku podržava

  Peter Kruder i Richard Dorfmeister jedni su od najvećih imena elektronske plesne glazbe, glazbene su ikone ’90-ih godina prošlog stoljeća, kumovi downtempo glazbenog žanra te osnivači legendarnog G-Stoned Recordingsa.

  Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album “DJ-Kicks” za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet.

  Ograničen broj early bird ulaznica je u prodaji od 22. ožujka do 10. travnja preko sustava Entrio (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), po cijeni od 199 kn. Od 10. travnja do 10. srpnja cijena ulaznice na navedenim prodajnim mjestima iznosit će 240 kuna. Nakon 10. srpnja cijena ulaznice iznosit će 280 kn.

  Muziku podržava