Koncertna promocija Zeus Fabera u Zagrebu

  944

  Zeus Faber

  20Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 2.2.2006. @ 20:00
  Mjesto održavanja: KSET Zagreb , Unska 3

  Zeus Faber za ovaj četvrtak, 2. veljače, od 20, najavljuju prvu samostalnu promociju albuma “Way Out” u Zagrebu. Bit će ovo i prvi cjelovečernji nastup benda u Zagrebu nakon više od 4 godine, jer su u međuvremenu u glavnom gradu nastupili samo kao support na koncertima Sepulture i Soufly. Mjesto održavanja koncerta je KSET.

  S obzirom da spomenuti klub četvrtkom ima praksu video gledaonica, ovoga puta prije i nakon nastupa Zeus Fabera u klubu će biti video program skupina Tool i A Perfect Circle, sa spotovima i koncertima.

  Skupina Zeus Faber djeluje sada već više od 8 godina, a iz demo dana vuku i više nego impresivnu biografiju. Dva su se puta pojavili u Metal Hammeru, jednom u Kerrangu, od strane magazina Nomad proglašeni su 1999. za najveće nade godine, a belgijski Concreteweb portal naljepio im je 2002. i epitet najboljeg europskog demo benda.

  Muziku podržava

  U prosincu 2004. za Dinaton su izdali prvijenac “Way Out“, a od sredine prošle godine dobar dio vremena potrošili su uvježbavajući novu ritam sekciju za koncertno bogatu 2006. godinu.

  Nastup u Ksetu prvi je datum u koncertnom kalendaru Zeus Fabera ove godine, nakon kojeg odmah kreću obilaziti Hrvatsku i Sloveniju, a datumi u Bosni i Mađarskoj u fazi su realizacije za mjesec travanj.

  Za sada potvrđeni datumi:
  2. 2. Zagreb, KSET
  3. 2. Pazin, Max Magnus
  4. 2. Izola, Shoto Klub
  10. 2. Murska Sobota, MIKK
  11. 2. Maribor, MC Pekarna
  17. 2. Pula, Uljanik
  18. 2. Rijeka, Palach
  25. 2. Črnomelj, MC Črnomelj
  10. 3. Šibenik, Tesla
  11. 3. Split, Kocka
  18. 3. Osijek, Klub mladih
  12. 5. Kranj, AKD Izbruh

  Muziku podržava