Klubska scena slavi punoljetnost u Aquariusu

  More Than Clubbing @ Aquarius

  80kn
  Datum i vrijeme: Petak, 15.11.2019. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Aquarius klub Zagreb , Aleja Matije Ljubeka bb

  Klubska scena napunila je 18 godina. Najpoznatiji portal posvećen elektroničkoj glazbi i klupskoj kulturi u Hrvatskoj i regiji proslavit će svoju punoljetnost u zagrebačkom Aquariusu uz poseban program More Than Clubbing.

  View this post on Instagram

  🗣Cilj projekta je potaknuti na pozitivne promjene u društvu kroz stvaralaštvo, povezivanje kreativaca i razmjenu ideja. . 💓Ljubav, zajednica, glazba, ples, sloboda izražavanja, poštovanje. 💓 . . 🎟Advance i grupne ulaznice možete zgrabiti na Entrio ili na linku u našem BIO🎟 . #klubskascena #instadance #zagreb #housemusicalldaylong #housemusicallnightlong #housemusicfestival #mixmagadria #boogaloozagreb #topdjroom #deephousemusic #aquariuszagreb #deephouse #techhouselovers #ultraeurope #vijesti #techhousemusic #sonusfestival #enterzagreb #technomusiclove #technomusic #technoparty #techno #technofestival #dance #zagrebnightlife #rave #carlcox #burningman #music #festival

  A post shared by Klubskascena.hr (@klubskascena) on

  More Than Clubbing audio-vizualni je program koji će elektroničku glazbu prezentirati kao suvremenu umjetnosti i kulturu. Jedno od glavnih imena večeri bit će Valentin Kanzyani, pravog imena Tine Kocjančić, slovenski techno DJ koji je na sceni više od 20 godina. Osim njega, u Aquariusu će biti i njegov sunarodnjak Mayell, sarajevski DJ Forniva te perjanica hrvatske elektroničke scene Sergej Snooze.

  Muziku podržava

  Njima će se pridružiti i Mate Čeko, koji glazbu pušta od 2013. godine te je član kolektiva sindikat, koji svakog ljeta priređuje Rave bal u Dvorcu Lukavec. Dolazi i tvorac kolektiva RatCat te dobitnik pet Ambasadora elektroničke glazbe Lawrence Klein, a porciju minimal/ micro housea servirat će DJ IGZ, osnivač kolektiva synesthesia i NAMAZ. Publici će se premijerno predstaviti electro-techno duo Legabyte LIVE.

  Program će se održati na dva floora. Na flooru A2 bit će Valentino Kanyani, Mayell, Mate Čeko, a na flooru A1 IGZ, Forniva, Lawrewnce Klein, Sergej Snooze i  Legabyte LIVE.

  Prije njih, večer će u 21:30 otvoriti live nastup All Stars Banda elektroničke glazbe, u kojem će biti Dora Fodor, BREGO, Edi Cipal Grubišić, DJ Venom, DJ M.I.L.E. te specijalan gost iznenađenja, koji radi na razvoju Rave kulture još od sredine devedesetih.

  Kako bi se probudila sva osjetila, za vizualno iskustvo u Aquariusu će se naći izložba “18 godina scene” u flashback corneru. Također, klub će biti prepun instalacija i grafika raznih umjetnika. Na prvom katu malog floora moći će se isprobati ulazak u modularni svijet Eurorack sintisajzera. Uz to, posjetitelji će moći po promotivnoj cijeni kupiti Rockmarkovu knjigu Laurent Garniera “Electrochoc”, pogledati selekciju vinyla i odjeće u PDV Pop-up Storeu i, šećer za kraj, moći će se našljokati uz Vida Loca Glitter Explosion. Ili preciznije, šljokice za kraj.

  Više o eventu čekiraj na linku.U prodaji su ulaznice za 80 kn te grupne 5+1 gratis za 400 kn. Ulaznice se mogu kupiti putem Entria. Do jeftinijih ulaznica možeš i preko našeg FanCluba.

  Muziku podržava