Kanđžija i High5 prvi headlineri na Drito iz Tvornice

  436

  Drito iz Tvornice: Kandžija i Gole žene, Bolesna Braća, Dječaci, Sajsi MC, Oni, Implied Complex

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 26.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Drito iz Tvornice: High5, Kuku$, Krešo Bengalka, Krankšvester, Smoke Mardeljano, Matter

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 27.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Drito iz Tvornice“, naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će treće izdanje 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

  Samo dvije zime bilo je potrebno da se “Drito iz Tvornice” ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Vješto složeni line up-ovi donosili su najaktualniji presjek izuzetno potentne scene koja, sudeći prema rasprodanim izdanjima ,nema problema napuniti najveći klub u državi, Tvornicu kulture.

  Muziku podržava

  Treće okupljanje planirano je za petak 26. i subotu 27. siječnja, a kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kanđžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.

  Drugi val izvođača bit će objavljen kroz tjedan dana, treći val početkom studenog, dok će line up biti zaokružen već početkom prosinca.

  Od petka, 13. listopada u ponudi će se naći limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne će u pretprodaji iznositi 65 kn, a na dan koncerta 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

  Muziku podržava