Juriš po ulaznice za Megadeth i Slayer!

  13568

  Megadeth + Slayer + Malehookers

  250Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 6.4.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Lupa Promotion, organizator zagrebačkog koncerta grupa Megadeth i Slayer, koji nama dolaze po drugi puta individualno, a po prvi puta ‘u paketu’, potvrdio je nastup 6. travnja u Areni u sklopu zajedničke im co-headlinerske “European Carnage 2011” turneje.

  Najveća hrvatska dvorana za tu će prigodu biti preuređena, sa smanjenim kapacitetom, pa će u prodaju biti pušteno samo 5000 ulaznica. Naime, velika produkcija, puno ureda i garderoba, te vješanja opreme na krov zahtjeva da se koncert održi u Areni, jer nijedna druga dvorana produkcijski ne odgovara zahtjevima.

  Pozornica će, slično kao i na Cirque du Soleil, biti smještena na pola dvorane.

  Muziku podržava

  Slayer je bio gost Zagreba prije više od deset godina, a prema zadnjim najavama benda, ovo bi mogao biti jedan od njegovih posljednjih toura u dugogodišnjoj karijeri. Megadeth pak dolazi nakon rasprodanog koncerta u lipnju ove godine, u punoj koncertnoj moći, te u novom kreativnom periodu u kojem priprema nasljednika albuma “Endgame” iz 2009.

  Bendovi su za ovu turneju najavili ‘best of’ set-liste, upotpunjene s nekoliko novijih naslova, te kompletne headlinerske nastupe.

  Ulaznice za ovaj metal spektakl 2011. u prodaju kreću od srijede, 22. prosinca, i to na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica), a podjeljenje su u sljedeće kategorije:
  Fan pit: 300 kuna
  Stajanje: 250 kuna
  Tribine: 275 kuna
  Loža: 500 kuna

  Muziku podržava