“Izgubljene godine Joaquina Phoenixa” stigle i do nas

  1456

  Od 27. do 30. listopada, u Dokukinu Croatia pogledajte “Još sam tu: Izgubljene godine Joaquina Phoenixa“, dokumentarac Caseya Afflecka koji se bavi turbulentnim razdobljem života njegovog kolege, glumca Joaquina Phoenixa.

  Glumac je tijekom jeseni 2008. godine postao glavna tema hollywoodskih kuloara najavivši kraj svoje filmske karijere i početak biznisa u hip-hopu, kao tekstopisac i rapper, a svoju pojavu poželjnog, pažljivo njegovanog glumca zamijenivši obraslom bradom i tamnim naočalama.

  Casey Affleck je američki glumac i redatelj poznatiji po ulogama u hitovima “Dobri Will Hunting” i “Oceanovih jedanaest”. Za film “Ubojstvo Jesse Jamesa od kukavice Roberta Forda” nominiran je za nagradu Oscar za najbolju sporednu ulogu.

  Muziku podržava

  “Još sam tu” njegov je redateljski prvijenac koji je nakon premijere podigao mnogo prašine kao ‘čista prevara‘, no Casey se nakon premijere opravdavao kako nikoga nije htio zavarati, nego se, inspiriran Hunterom S. Thompsonom, okušao u gonzo načinu filmskog stvaralaštva.

  Ulaznice po cijeni od 20 kuna nabavite na blagajni kina.

  Muziku podržava