I’m from Barcelona ponovno u Zagrebu

  2405

  I’m From Barcelona + Kimiko

  100Kn – 120Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 30.9.2011. @ 23:00
  Mjesto održavanja: Pogon Jedinstvo Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Nakon premijernog nastupa u klubu Pauk 2009., senazcionalni švedski indie-pop bend I’m from Barcelona vraća se u Zagreb. Koncert će se održati 30. rujna u Pogonu Jedinstvo.

  Bend je osnovao Emanuel Lundgren u ljeto 2005., a iduće godine objavili su prvijenac “Let Me Introduce My Friends” koji se sastojao od niza melodičnih, optimističnih i veselih pjesama. 2008. godine kao potpuna suprotnost prvijencu uslijedio je mnogo mirniji i spokojniji “Who Killed Harry Houdini?“, a nakon njega i “27 Songs from Barcelona“, album koji čini po jedna pjesma od svakog člana benda.Ovoga će nam puta predstaviti najnoviji studijski uradak “Forever Today“.Bend koji nastupa s najmanje 15 članova u postavi svirao je na najvećim svjetskim festivalima (Coachella, Lollapalooza, Primavera Sound, Roskilde…), a pjesme su im se pojavile i u raznim televizijskim serijama (“How I Met Your Mother”, “Grey’s Anatomy”…).

  Ulaznice po promotivnoj cijeni od 80 kuna moći ćete kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu, a od 1. rujna cijena će im biti 100 kuna. Na ulazu će biti 120 kuna. Točan datum početka pretprodaje biti će objavljen uskoro.

  Muziku podržava