I’m From Barcelona dolazi u Pauk

  4072

  U zagrebački Pauk u četvrtak 28. svibnja dolazi jedan od najosebujnijih indie pop bendova današnjice – I’m From Barcelona.

  I’m From Barcelona su nastali 2005. godine u švedskom gradu Jönköping, a glavna figura im je Emanuel Lundgren koji piše tekstove i glazbu te je glavni vokal u bendu.

  Oko sebe je okupio mnoštvo prijatelja, njih 30-ak, koji većinom pjevaju prateće vokale, ali i sviraju instrumente od kojih su neki vrlo egzotični poput bendža, kazooa i harmonike.

  Muziku podržava

  Pažnju na sebe skrenuli su već s najavnim EP-om “Don’t Give Up on Your Dreams, Buddy!” na kojem se nalazila pjesma “We’re From Barcelona” koja je ubrzo postala hit.

  To je ujedno bila i odlična predigra za pravo remek djelo indie popa “Let Me Introduce My Friends” koje je uslijedilo za nekoliko mjeseci. Uspjeh tog albuma je bio neminovan zbog niza vrlo melodičnih, optimističnih i prije svega veselih pjesama.

  Prošlu jesen, izdali su novi album “Who Killed Harry Houdini?” koji je potpuna suprotnost prvijencu, budući da je mnogo mirniji i spokojniji, ali time nisu nimalo izgubili na energiji, melodiji i harmoniji.

  Kao predgrupa nastupit će hrvatski DeMode A/V Team.

  Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna možete kupiti u zagrebačkom Dirty Old Shopu i na blagajni Teatra &TD. Na ulazu će koštati 80 kuna.

  Ulaz se otvara u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.

  Muziku podržava