IAMX prvi put u Zagrebu

  3360

  IAMX

  120Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 22.5.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Electroclash bend IAMX, iza čijeg se imena krije Chris Corner, bivši frontmen Sneaker Pimpsa, u nedjelju 22. svibnja posjetit će Zagreb i u Boogaloo Clubu predstaviti svoju mješavinu mračnog synth/electro-popa.

  Nakon što je 2003. napustio Sneaker Pimps, Corner se posvetio producentskom radu, a 2004. pokrenuo je svoj solo projekt IAMX s kojim je do sada već izdao tri albuma inspirirana synth-pop muzikom ’80-ih, a trenutno živi u Berlinu, koji se još jednom pokazao nepresušnim izvorom inspiracije za glazbenike svih žanrova.Sredinom ovog mjeseca očekuje se i izlazak četvrtog studijskog albuma “Volatile Times” kojeg je najavio singl “Ghosts of Utopia”.

  Nastupi IAMX-a redovito su na granici koncerta, perfomansa i kabareta, a uz Cornera, live postavu benda čine još klavijaturistica Janine Gezang i gitarist/basist Alberto Álvarez.

  Muziku podržava

  Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 120 kn mozete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 95 kuna.

  Muziku podržava