Humanitarni koncert Divljih Jagoda u Domu sportova

  2161

  Divlje Jagode od svog ponovnog osnutka nezaustavljivo idu prema naprijed. Nakon što je Zele Lipovača napokon pronašao zadovoljvajućeg pjevača, Peru Galića, koji može otpjevati sve stare hitove Divljih Jagoda, a isto tako i dati svoj pečat novim pjesmama, Jagode ne staju sa koncertima, snimanjima, izdavanjem, pojavljivanjima u medijima. Tako su za utorak 27. travnja zakazali svoj veliki koncert u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

  Jagode spremaju veliki spektakl s izvrsnim razglasom, sjajnom svirkom, gostima, zagrijavanje su odradili na velikoj kanadsko-američkoj turneji. Čak 14 koncerata po sjajnim američkim klubovima samo je učvrstilo status Divljih Jagoda kao najjačeg heavy banda sa prostora bivše države.

  Turneja je tako dobro prošla da su se nakon sjajnog koncerta u Chicagu morali na inzistiranje publike i organizatora još jednom vratiti na ‘mjesto zločina’. A klubovi u kojima su svirali ugošćuju npr. Metallicu (Brodway studios club u San Franciscu) ili Nickelback (Toronto Opera house), dakle Jagode su svirali na prestižnim mjestima i sjajno prošli tako da su organizatori, tvrtka Arx International, najavili novu turneju oko Novogodišnjih blagdana.

  Muziku podržava

  Osim velikog uspjeha američke turneje i velikog zagrebačkog koncerta Divlje Jagode najavljuju i izlazak dvostrukog kompilacijskog albuma “The Very Best Of – Let na drugi svijet” sa čak 33 velika hita. Dan objavljivanja albuma poklopiti će se sa koncertom u Domu sportova, pa će se tamo moći i kupiti po promotivnoj cijeni. Album donosi i 3 nikad objavljene pjesme, te bogatu opremu sa kompletnom diskografijom i slikama.

  Zagrebački koncert je humanitarnog karaktera tako da će čitav prihod ići u zakladu udruge “Za siguran korak” koja se brine za razminiravanje Hrvatske. Telefon na koji možete dati svoje donacije je 060-888-400 ili jednostavno dođite na koncert Jagoda i tako uz sjajnu zabavu doprinesite humanitarnom cilju.

  Muziku podržava