Hrvatske dive u Lisinskom

  2623

  Hrvatske dive: Gabi Novak, Radojka Šverko, Tereza Kesovija

  150Kn – 190Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 13.10.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: K.D. Vatroslava Lisinskog Zagreb , Trg Stjepana Radića 4

  Gabi Novak, Radojka Šverko i Tereza Kesovija održat će 13. listopada u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski koncert pod nazivom ‘Hrvatske dive’.

  Uz prateći orkestar pod vodstvom Ante Gele tijekom dvosatnog koncerta dive će se izmijenjivati sa svojim najvećim hitovima koje su stvarale tijekom dugogodišnjih karijera.

  Tereza Kesovija dobitnica je priznanja Porin za životno djelo i jedina hrvatska izvođačica koja je četiri puta rasprodala koncerte u pariškoj Olympiji. Gabi Novak prva je dama hrvatske šlageristike, velika muza i supruga Arsena Dedića. Krajem pedesetih u Zagrebu sudjelovala je na jam sessionu s Louisom Armstrongom i pjevala s Kvartetom Boška Petrovića te mnogim drugim izvođačima.

  Muziku podržava

  Radojka Šverko poznata je po raskošnom volumenu glasa, njegovoj boji i zapaženim nastupima na brojnim festivalskim nastupima u zemlji i inozemstvu. Na festivalu u Rio de Janeiru 1971. za izvedbu pjesme “Svijet je moj”, skladatelja Alfija Kabilja, dobila je priznanje “The Most Outstanding Performance” čime je postala prva umjetnica koja je ovo priznanje dobila nakon Janis Joplin.

  Koncertom ‘Hrvatskih diva’ u Lisinskom započinje turneja koja će se početkom 2012. nastaviti na prostorima cijele regije.

  Ulaznice za koncert po cijenama od 150, 180 i 190 kuna na blagajni dvorane Lisinski, te u Dallas Music Shopu, Dancing Bearu.

  Muziku podržava