Hladno pivo sprema najdužu set-listu na Tvrđavi Gripe

  Hladno pivo

  90Kn – 110Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 4.8.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava Gripe Split , Glagoljaška ulica 18

  Nakon što su tridesetogodišnjicu karijere ovjekovječili ultimativnom kompilacijom najvećih hitova uz koncept “Old School” i “Greatest Hits” u Domu sportova, zagrebački punkeri Hladno pivo spremaju se na novi pothvat.

  Na splitskoj Tvrđavi Gripe 4. kolovoza pripremaju centralnu dalmatinsku proslavu okruglih 30 godina rada. Kompletna povijest benda bit će predstavljena najširim popisom najvećih hitova na najdužem koncertu kojeg će odsvirati u Splitu. Pod otvorenim nebom publiku čeka oko 35 pjesama na nastupu koji će trajati oko dva i pol sata.

  Muziku podržava

  Sve će početi s najvažnijim pjesmama s kultnog debija “Džinovski” te nastaviti i finiširati s albumima “G.A.D.”, “Desetka”, “Pobjeda”, “Šamar” i “Knjiga žalbe”, “Svijet glamura” i “Dani zatvorenih vrata”. Ovom prilikom moći ćemo čuti hitove kao što su “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Superman”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, itd.

  Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn, dok će se na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 110 kn. Kupiti se mogu u splitskom Dancing Bear dućanu te na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava