Hladno pivo sažima 30 godina karijere u dva datuma u Domu sportova

  4306

  Hladno pivo proslavit će 30 godina rada na seriji posebnih koncerata u 2018. koji će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka.

  Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” i “Pobjeda” – objavljena od 1993. do 1999. godine.

  Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. S obzirom na planove, svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama.

  Muziku podržava

  Od prvog koncerta 1988. u Kumrovcu, punk rockeri iz Gajnica prošli su vjerojatno sve klubove i dvorane u Hrvatskoj, a vrhuncem karijere prije sada već 10 godina Jarun samo što nije pukao po šavovima. Taj rekord teško da će biti oboren.

  U ponudi će se naći dnevne i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja im kreće u ponedjeljak, 13. studenog. Za dnevne karte trebat će odvojiti 80 kuna do 31. prosinca, odnosno 90 kuna od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kuna, a takvih će u prodaji biti svega 200. Ulaznice će biti dostupne na službenim prodajnim mjestima u glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu, Aquarius CD Shopu, Dancing Bearu i na Eventimovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark)

  307 Shares
  Muziku podržava