Headoneast na Akustici u Rockmarku

  239

  Akustika: Headoneast

  Besplatno
  Datum i vrijeme: Utorak, 14.11.2017. @ 19:00
  Mjesto održavanja: Rockmark Zagreb , Berislavićeva 13

  U utorak, 14. studenog u zagrebačkoj glazbenoj knjižari u sklopu Akustike će po prvi put nastupiti skupina Headoneast.

  Zagrebačka skupina, čiju osnovicu čine Aleksandar i Rebeka Ljiljak, na akusticiranje stiže sa svježim i hvaljenim studijskim izdanjem “Tu“. Novi album je objavljen nakon 12-godišnje diskografske pauze, a nasljeđuje svima dobro poznati hvaljeni prvijenac “In Balance”, iz 2005. godine.

  Muziku podržava

  Iako Headoneast svoju glazbenu priču priča od početaka 2000-ih, čitav projekt korijenje vuče iz 1990. godine, kada je troje mladića – Vladislav, Samir i Aleksandar, osnovalo bend Psorijaza i započelo širiti duh eklektičnog ekumenizma. Bilo je to nažalost u krivo vrijeme, ali krajem tih 1990-ih iz čitave priče nastaje projekt yammat, u kojem Aleksandar kao osnivač i autor aktivno djeluje nekoliko godina.

  Headoneastov aktualni album “Tu” najavljen je zamijećenim singlovima “Ide ljubav”, “Mayska” i “Sve se vidi”, a donosi skup pjesama napisanih u posljednjih 15-ak godina i prepoznatljivi Aleksandrov rukopis, koji je obogatio domaću pop glazbenu scenu.

  Aleksandar i Rebeka Ljiljak će kao Headoneast po prvi put biti gosti programa Akustika te će ih publika tom prigodom moći čuti u rijetkom akustičnom izdanju.

  Početak Akustike u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

  [Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]


  Muziku podržava