Hard rock večer počinje u 19:30, a The Cult u 21:30

  738

  The Cult + Hard Time + M.O.R.T.

  200Kn – 250Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 27.6.2017. @ 19:35
  Mjesto održavanja: Šalata Zagreb

  Danas je objavljena satnica zajedno sa servisnim informacijama za već najavljeni nastup britanskih rockera The Cult, na zagrebačkoj Šalati, 27. lipnja.

  Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:00. Prvi na scenu, u 19:35, stupa Hard Time, dok je početak nastupa grupe M.O.R.T. planiran za 20:20.

  Ian Astbury, Billy Duffy i ekipa svoj će koncert započeti u 21:30. “She Sells Sanctuary”, “Rain”, “Fire Woman”, “Sweet Soul Sister”, “Lil’ Devil”, “Wild Flower” samo je dio repertoara koji će The Cult iznijeti pred publiku na Šalati. Jedan od najvećih hard rock bendova svih vremena vraća se u metropolu nakon punih osam godina.

  Muziku podržava

  Za publiku će od 19:00 biti otvorena dva ulaza iz ulice Šalata, a unutar koncertnog prostora moći će se smjestiti na parteru i na tribini. Kupljene ulaznice vrijede na jedan ulaz na stadion Šalata, unutar kojeg će biti smješteno nekoliko šankova i pult s merchandiseom bendova među kojima će biti i limitiran broj plakata specijalno dizajniranih za ovaj koncert.

  Na dan koncerta, od 17:00 za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari. Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti…) na prostor stadiona Šalata.

  Ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane za njih će trebati izdvojiti 250 kn. Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava