‘Grlom do Eargazma’ i nastupa s Let3

  1458

  Multipli Eargazam: Let3, Jinx, Quasarr, Lollobrigida

  80Kn - 90Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 6.5.2011. @ 22:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  U Zagrebu se 6. svibnja sprema Višestruki Eargazam uz Let3, Jinx, Električni orgazam, Lollobrigidu, Quasarr, Kandžiju & Gole žene i Diskurz, a tim povodom je raspisan i natječaj prigodnog nazivaGrlom do Eargazma‘.

  Pobjednik ovog natječaja imat će priliku ‘zasjati’ na pozornici i zajedno sa skupinom Let3 otpjevati “Omađijaj me te za svoju ekipu osvojiti čak 50 upada na ovaj koncert.

  A što treba učiniti? Jednostavno – na Tuborg Green Beat Facebook Fan pageu potrebno je putem aplikacije ‘Grlom do Eargazma’ uploadati video, u trajanju od 60 sekundi, u kojem natjecatelj pjeva ili svira pjesmu “Omađijaj me” Let3-a treba.

  Muziku podržava

  U finale ulazi ukupno pet natjecatelja: tri video uratka koja osvoje najveći broj lajkova i još dva prema odluci Tuborg žirija. O pobjedniku odlučuje žiri u sastavu Damir Martinović Mrle iz Leta3, Ida Prester iz Lollobrigide te Dario Draštata iz Dallas Recordsa.

  Ulaznice za zagrebački Eargazam su u prodaji po cijeni od 80 kuna, a na dan događanja 6. svibnja, cijena ulaznice će biti 90 kuna. Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark, Dallas
  Music Shopu, Dancing Bearu i Dirty Old Shopu te na svim prodajnim
  mjestima Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Muziku podržava
  Stisni