Goran Bare & Majke priređuju rođendanski koncert za Tvornicu

  1072

  Goran Bare & Majke

  100kn – 150kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 24.11.2019. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Goran Bare & Majke održat će koncert za 20. rođendan Tvornice kulture. Povodom 20 godina kultne zagrebačke koncertne dvorane, Bare će 24. studenog održati svirku u prostoru kojeg je punio bezbroj puta i gdje je snimio čak dva live albuma.

  Time će Bare na fin način zaokružiti dobru glazbenu godinu, koja je prošla u znaku promoviranja albuma “Nuspojave” iz 2018. i nastupa na stadionu na Šalati, gdje su se najveći hitovi Majki mogli poslušati u orkestralnom aranžmanima. Nakon svirke na otvorenom na Šalati, sada je na redu koncert u Tvornici, gdje će publika moći čuti set listu s najpoznatijim stvarima iz bogatog repertoara Majki. Njihov repertoar obuhvaća sedam albuma, od kojih je posljednji prethodno spomenuti album “Nuspojave”, a prvi “Razum i bezumlje”. Objavljen je 1990. godine, a kritika ga je proglasila najboljim rock albumom godine.

  Muziku podržava

  Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn u preprodaji, odnosno 120 kuna na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kuna u pretprodaji te 150 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici, Aquarius shopu u Varšavskoj, Dancing Bearu u Gundulićevoj, Dirty Old Shopu u Tratinskoj i u Rockmarku u Berislavićevoj. Online dostupne putem entria.

  Koncert će se održati 24. studenog u 20 sati.

  Muziku podržava