Glazbeni program za 35 godina KSET-a

  3825

  35 godina KSET-a: Mambo Kurt

  50Kn – 65Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 15.12.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: KSET Zagreb , Unska 3

  Klub studenata elektrotehnike prvi je put otvorio svoja vrata preuređene kotlovnice davne 1976. godine. Stoga ovogodišnji okrugli, 35. rođendan slave kroz tjedan dana.

  Uz radionice, izložbe, predstave, video projekcije, kvizove i ostalo, možete posjetiti i dva koncerata.

  Prvi od njih najavljen je u nedjelju, 11. prosinca, kada nastupaju dugovljanski FNC Diverzanti koji ove godine slave 15 godina rada. Njima će se pridružiti zagrebački punk-rockeri Mašinko, a organizatori navode ‘da bi popis bio kompletan nedostajat će osječki Debeli precjednik koji zbog privatnih obveza neće moći nastupiti na ovom koncertu, ali već su najavili da će nam se odužiti početkom sljedeće godine kada će u KSET-u promovirati novi album.’ Koncert počinje točno u 20 sati, a cijena ulaznica iznosi 30, odnosno 40 kuna.

  U srijedu, 14. prosinca točno u podne, možete posjetiti radionicu KSET-ove disco sekcije ‘Sukob analognog i digitalnog doba‘: jedan DJ iz disco sekcije upoznat će prisutne s analognim svijetom koristeći samo gramofonske ploče i miksetu, a nasuprot njega bit će drugi DJ sa svojom digitalnom inačicom gramofona i najmodernijom opremom. Ulaz je besplatan.

  Muziku podržava

  Četvrtak, 15. prosinca, donosi koncert njemačkog klavijaturista Mambo Kurta poznatog po svojim ‘uvrnutim’ obradama popularnih pjesama od Metallice i Nirvane sve do Lady GaGe i Pips Chips & Videoclips. Početak je u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 50, odnosno 60 kuna.

  KSET-ov elektronski program Groodanje zatvorit će glazbeni dio proslave u subotu, 17. prosinca. Početak je u 22 sata, a za ulaz je potrebno izdvojiti 20, odnosno 30 kuna.

  Muziku podržava